Αξιοποίηση της συνομιλίας στον ιστότοπο και του αυτοπρογραμματισμού για πρακτικές #172

Αξιοποίηση της συνομιλίας στον ιστότοπο και του αυτοπρογραμματισμού για πρακτικές #172

Januar 23, 2023 0 Von admin

Θέλετε να απλοποιήσετε την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη; Σε αυτό το επεισόδιο, ο Josh Byrd διερευνά τον τρόπο με τον οποίο ο αυτο-προγραμματισμός και η συνομιλία εξελίσσονται στο παιχνίδι αφοσίωσης ασθενών και πώς μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρό εργαλείο για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Μοιράζεται μερικές εξαιρετικές γνώσεις σχετικά με το πώς η συνομιλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προγραμματισμό, επικοινωνία και διαλογή – όλα αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για την παροχή ποιοτικής φροντίδας ασθενών. Ο Τζος υπογραμμίζει τη σημασία του να στηρίζεσαι στην τεχνολογία και να την προσαρμόζεις ώστε να είναι πιο αποτελεσματική για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων για τους γιατρούς. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό το επεισόδιο κατατοπιστικό και χρήσιμο στην προσπάθειά σας να παρέχετε ποιοτική φροντίδα στους ασθενείς!

Ως στέλεχος στρατηγικού μάρκετινγκ, ο Josh Byrd φέρνει πάνω από 20 χρόνια ηγετικής θέσης στο μάρκετινγκ και αφήγησης σε διάφορους τομείς, όπως η πληροφορική της υγείας, οι νεοφυείς επιχειρήσεις SaaS, τα εμπορικά ηλεκτρονικά είδη, τα ακίνητα και η μουσική. Η μοναδική —και ελαφρώς ιδιόμορφη— διαδρομή του προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών, τόσο παραδοσιακών όσο και σύγχρονων, από τις οποίες μπορεί να αξιοποιήσει για να δημιουργήσει αποτελεσματικές στρατηγικές που οδηγούν σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και προβλέψιμη αύξηση εσόδων.

Βασικά σημεία:

Πώς η δέσμευση ασθενών μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και να βελτιώσει τις συνδέσεις ασθενών

Προγραμματίστε μόνοι σας την εξάσκησή σας Μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας

Το Chat εξελίσσεται για να βοηθήσει τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να αυξήσουν την αφοσίωση των ασθενών

Πώς να βασιστείτε στην τεχνολογία και να προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες εποχές για να βελτιώσετε τη φροντίδα των ασθενών

Τυλίγοντας!

Θέλετε να συνδεθείτε με τον Τζος; Ακολούθησέ τον LinkedIn. Κατευθύνομαι προς Σχετικόςαπλοποιώντας την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη!

Βασικά αποσπάσματα:

«Δεν ασχολούμαστε με την πώληση. Είμαστε στην επιχείρηση εξυπηρέτησης με λεωφορεία.» – Τζος Μπερντ

«Βασιστείτε σε ειδικούς, μην αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε τα πάντα μόνοι σας». – Τζος Μπερντ

Έχετε εγγραφεί ακόμα; Τώρα μπορείς!

Εγγραφείτε στο Podcast μετατροπής ασθενών και μην χάσετε ποτέ νέο επεισόδιο!

Εγγραφείτε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή podcast μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotifyή Ράπτωνή επισκεφτείτε τον ιστότοπό μου intrepy.com

Μη διστάσετε να συνδεθείτε μαζί μου LinkedIn, Κελάδημα, Facebookκαι Ίνσταγκραμ

Αυτό που κάνουμε

Ρίξτε μια ματιά στον Οργανισμό Μάρκετινγκ Υγείας – Intrepy Healthcare Marketing

Δείτε την πλατφόρμα εκπαίδευσης συνδέσμου γιατρών μας – Physician Liaison University

Αφήστε μια αξιολόγηση και κριτική για άλλους ακροατές!

Ελπίζω ότι βρήκατε αυτό το επεισόδιο και όλα τα άλλα που έχετε ακούσει να είναι χρήσιμα στην ανάπτυξή σας ως έμπορος υγειονομικής περίθαλψης ή ιδιοκτήτης ιατρείου. Σκεφτείτε να αφήσετε μια κριτική σε ένα από τα παραπάνω κανάλια.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βαθμολογήσετε το podcast Apple Podcasts και αφήστε μας μια σύντομη κριτική! Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στο Stitcher.

Οι βαθμολογίες και οι κριτικές σας βοηθούν να εμφανιστεί το podcast σε νέους ακροατές. Τα σχόλιά σας με ενημερώνουν επίσης για το πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω καλύτερα.

Ευχαριστώ που άκουσες. Justin & Kelley Knott

Αυτό Θέση δημοσιεύτηκε αρχικά σε αυτόν τον ιστότοπο