Ανακεφαλαίωση του Συνεδρίου „Ecommerce Experience Evolution“ του Absolute Web

Ανακεφαλαίωση του Συνεδρίου „Ecommerce Experience Evolution“ του Absolute Web

Januar 16, 2023 0 Von admin

Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, η Absolute Web φιλοξένησε το πρώτο της ετήσιο συνέδριο «Ecommerce Experience Evolution» σε συνεργασία με Klaviyo, Επαναφόρτιση, Γοργίας, Σημαίνεικαι Αναζήτηση άνοιξης. Για όσους το έχασαν, το EEE είναι μια ετήσια εκδήλωση στο Μαϊάμι που συγκεντρώνει ηγέτες τεχνολογίας και καινοτόμες μάρκες στον χώρο του ψηφιακού εμπορίου για να δικτυωθούν και να μοιραστούν εμπνευσμένες περιπτωσιολογικές μελέτες μεταξύ τους.

Ακούσαμε από μερικούς απίστευτους ομιλητές που μοιράστηκαν βασικές γνώσεις για το τρέχον τοπίο του ψηφιακού εμπορίου και τις στρατηγικές που πρέπει να εφαρμοστούν το 2022 και μετά.

Ανακεφαλαίωση βίντεο EEE 2022:

Εδώ είναι μερικά από τα φοβερά θέματα και τους εμπνευσμένους ομιλητές που:

  • 5 Στρατηγικές Ανάπτυξης που επέζησαν της iOS-pocalypse. Πώς να προσαρμόσετε τις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ για να αντισταθμίσετε τις περσινές αηδίες στο Facebook και στο iOS. (Που υποβλήθηκε από Jeremiah AllenΣτρατηγός ηλεκτρονικού εμπορίου στο Fat Bullfrog)
  • Πώς να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη: 3 Τάσεις για το 2022 (Παρουσίαση από Kristina MunteanΥπεύθυνος Στρατηγικών Συνεργασιών στο Gorgias)
  • NFTs για τις μάζες – τις δυνατότητες, την ισχύ και τις πρακτικές δυνατότητες για την επωνυμία σας (Παρουσίαση από Έντουιν ΤσονγκΑντιπρόεδρος Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ψηφιακού Μάρκετινγκ στην IGK)
  • Η δοκιμή A/B είναι χάλια. Αφήστε με να σας πω γιατί. (Που υποβλήθηκε από Νικ ΣταγκΙδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος στην The Grounded Company and Brenda)
  • Η κατάσταση του συνδρομητικού εμπορίου (Που υποβλήθηκε από Κέβιν ΚλάινDirector of Agency Partnerships at Recharge)
  • Προκλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σε έναν ρυθμιζόμενο κλάδο (Που υποβλήθηκε από Γιώργος ΝτουρζήChief Technology Officer στο Amuse)

Ο φετινός ομιλητής βίντεο θα είναι σύντομα διαθέσιμαεπομένως φροντίστε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για αποκλειστική πρόσβαση στο περιεχόμενο EEE 2022.

Μετά από μια ολόκληρη μέρα διαδραστικής μάθησης, συνεχίσαμε τη διασκέδαση στο EEE After Party, με χορηγία των σπουδαίων συνεργατών μας στο Recharge, Searchspring, Jetrails, Klaviyo, Okendo και Gorgias! Στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από τις τυπικές εταιρικές και βαρετές μορφές συνεδρίων και να κάνουμε αυτές τις εκδηλώσεις διορατικές αλλά και διασκεδαστικές και ζωντανές!

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στο ΕΕΕ 2023! Το Early bird pricing θα ανακοινωθεί σύντομα, οπότε μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες.