Αεροπλάνα, Προϊόντα, Πάθος & Πλαστική Χειρουργική: Ιστορία του Dr. Beckmans

Αεροπλάνα, Προϊόντα, Πάθος & Πλαστική Χειρουργική: Ιστορία του Dr. Beckmans

Januar 25, 2023 0 Von admin

Ψάχνετε να βελτιώσετε τη συνολική υγεία και εμφάνιση του δέρματος σας; Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, ο Δρ Μπέκμαν μοιράζεται την ιστορία του πώς έγινε πλαστικός χειρουργός και πώς ξεκίνησε το ιδιωτικό του ιατρείο. Αποκαλύπτει το ταξίδι του στη δημιουργία του Therapon Skin Health και πώς εκπαίδευσαν άλλους στην ιατρική κοινότητα σχετικά με τα προϊόντα τους. Ο Dr. Beckman αναλύει γιατί τα προϊόντα Theraderm διαφέρουν από άλλα προϊόντα περιποίησης δέρματος στην αγορά και πώς μπορούν οι γιατροί να τα παρέχουν στο ιατρείο τους. Ας βουτήξουμε!

Ο Δρ. Beckman είναι Πλαστικός Χειρουργός και Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Therapon Skin Health. Ο Δρ Beckman αφιερώνει τώρα τον χρόνο του στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης δέρματος σε μια προσπάθεια να αναπτύξει προϊόντα που ενισχύουν την υγεία του δέρματος και τη φυσική ομορφιά. Η Therapon συνεχίζει να παρέχει μια συνεχή ροή λύσεων παγκόσμιας κλάσης για έναν συνεχώς διευρυνόμενο κύκλο δερματικών παθήσεων.

Βασικά σημεία:

Δημιουργία Ιδιωτικού Ιατρείου με Εξειδίκευση στην Πλαστική & Επανορθωτική Χειρουργική

Πώς ο Dr. Beckman έγινε επιχειρηματίας για να δημιουργήσει ανώτερα προϊόντα

Πώς η Theraderm παρέχει σε γιατρούς και ασθενείς λύσεις περιποίησης δέρματος

Τυλίγοντας!

Θέλετε να συνδεθείτε με τον Dr. James; Κατευθύνομαι προς Theradermκαι ανακαλύψτε προϊόντα περιποίησης που ενισχύουν την υγεία του δέρματος και τη φυσική ομορφιά!

Βασικά αποσπάσματα:

«Μικρά βήματα που είναι καλά σχεδιασμένα και καλά τοποθετημένα θα σας οδηγήσουν σε έναν προορισμό σχεδόν παντού». – Τζέιμς Μπέκμαν

Έχετε εγγραφεί ακόμα; Τώρα μπορείς!

Εγγραφείτε στο Podcast μετατροπής ασθενών και μην χάσετε ποτέ νέο επεισόδιο!

Εγγραφείτε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή podcast μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Ράπτωνή επισκεφτείτε τον ιστότοπό μου intrepy.com

Μη διστάσετε να συνδεθείτε μαζί μου LinkedIn, Κελάδημα, Facebookκαι Ίνσταγκραμ

Αυτό που κάνουμε

Ρίξτε μια ματιά στον Οργανισμό Μάρκετινγκ Υγείας – Intrepy Healthcare Marketing

Δείτε την πλατφόρμα εκπαίδευσης συνδέσμου γιατρών μας – Physician Liaison University

Αφήστε μια αξιολόγηση και κριτική για άλλους ακροατές!

Ελπίζω ότι βρήκατε αυτό το επεισόδιο και οποιοδήποτε άλλο έχετε ακούσει να είναι χρήσιμο στην ανάπτυξή σας ως έμπορος υγειονομικής περίθαλψης ή ιδιοκτήτης ιατρείου. Σκεφτείτε να αφήσετε μια κριτική σε ένα από τα παραπάνω κανάλια.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βαθμολογήσετε το podcast Apple Podcasts και αφήστε μας μια σύντομη κριτική! Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στο Stitcher.

Οι βαθμολογίες και οι κριτικές σας βοηθούν να εμφανιστεί το podcast σε νέους ακροατές. Τα σχόλιά σας με ενημερώνουν επίσης για το πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω καλύτερα.

Ευχαριστώ που άκουσες. Justin & Kelley Knott

Αυτό Θέση δημοσιεύτηκε αρχικά σε αυτόν τον ιστότοπο