Έχουν πραγματικά σημασία οι διαδικτυακές κριτικές το 2019;

Έχουν πραγματικά σημασία οι διαδικτυακές κριτικές το 2019;

Januar 30, 2023 0 Von admin

Η πραγματική αξία των διαδικτυακών κριτικών

Η ειδικότητά μας έγκειται στο να βοηθάμε τους πελάτες μας να κρατούν τα δάχτυλά τους στον παλμό του κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις τάσεις για να τους βοηθήσουμε να συνδεθούν καλύτερα με το κοινό τους. Αλλά εξίσου σημαντικό με το να γνωρίζετε τι συμβαίνει στον κλάδο σας είναι να γνωρίζετε τι συμβαίνει με τους πελάτες σας.

Οι κριτικές πελατών είναι απίστευτα χρήσιμες για τον προσδιορισμό της απόδοσης για τους πελάτες σας, αλλά η αξία τους υπερβαίνει κατά πολύ την ικανότητα μέτρησης της επιτυχίας των υπηρεσιών σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ανάπτυξη και να καλλιεργήσετε μια καλύτερη παρουσία στο διαδίκτυο με διάφορους τρόπους.

1. Οι διαδικτυακές κριτικές χτίζουν την αξιοπιστία

Οι κριτικές πελατών συμβάλλουν στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας και του κοινού για το οποίο προορίζονται, δημιουργώντας μια προσωπική σύνδεση με τις προσφορές μιας εταιρείας χωρίς την ανάγκη αγοράς ή κατοχής.

Με ένα εκπληκτικό 88% τοις εκατό των ανθρώπων εμπιστεύονται τις διαδικτυακές κριτικές για προϊόντα και υπηρεσίες, η παρουσία θετικών κριτικών έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό έναν αναποφάσιστο πελάτη υπέρ σας.

Επιπλέον, οι επαληθευμένες κριτικές παρέχουν πληροφορίες για τις πιο μικρές λεπτομέρειες ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, βοηθώντας στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών περισσότερων εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επιχειρήσεις που προσφέρουν πιο εξειδικευμένη εργασία, καθώς οι λεπτομερείς αξιολογήσεις θα βοηθήσουν τους πιθανούς πελάτες να δουν καλύτερα τα έργα μιας εταιρείας και να αξιολογήσουν εάν ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Φροντίστε να διανείμετε αυτές τις κριτικές στους σημαντικότερους ιστότοπους, όπως το Google, το Yelp και το Facebook. Αλλά για να δημιουργήσετε υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας, εστιάστε και σε ιστότοπους που σχετίζονται με τη βιομηχανία.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι αν είστε πλαστικός χειρουργός προσώπου. Η αύξηση των κριτικών σε έναν ιστότοπο όπως ο Real Self για τη ρινοπλαστική σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος δημιουργία αξιοπιστίας με τους ασθενείς αναζήτηση για αυτήν την υπηρεσία.

online κριτικές μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης

2. Ενίσχυση τοπικού SEO με νέες διαδικτυακές κριτικές

Σε συνδυασμό με την ικανότητά τους να ενισχύουν την αξιοπιστία, οι επαληθευμένες κριτικές μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αύξηση της προβολής της επιχείρησής σας σε πολλούς ψηφιακούς χώρους. Μεταξύ των κορυφαίων παραγόντων που καθορίζουν την κατάταξη αναζήτησης μιας εταιρείας, οι κριτικές της εταιρείας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς.

Επιπλέον, πολλές από τις κορυφαίες πλατφόρμες επαληθευμένων αξιολογήσεων και κριτικών για επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν δωρεάν μια καταχώριση.

Το πιο ουσιαστικό ον Google My Business. Αυτή είναι η πλατφόρμα κριτικών της Google όπου οι ασθενείς μπορούν να αφήνουν κριτικές. Αυτό έχει το υψηλότερο επίπεδο επιρροής στο τοπικό ιατρικό SEO σας από οποιονδήποτε από τους ιστότοπους καταχώρισης τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Yelp, Healthgrades και άλλων.

google reviews google my business

Βεβαιωθείτε ότι ξεκινήσατε σήμερα, κάντε το να ζητάτε κριτικές από τους ασθενείς βασικό επίκεντρο της πρακτικής σας. Είτε αξιοποιείτε τη χρήση μιας διαχείρισης φήμης για το λογισμικό γιατρών είτε ακολουθείτε τον παλιό τρόπο και ζητάτε από στόμα σε στόμα.

Κάντε το τώρα προτεραιότητα. Εάν δεν το κάνετε, χάνετε έδαφος καθημερινά στην τοπική αναζήτηση από τον ανταγωνισμό σας.

Η αξία μιας πιο εμφανούς παρουσίας στα αποτελέσματα αναζήτησης, καθώς και η αξία της ποιότητας και της θετικής παρουσίας σε έναν ιστότοπο κριτικών, αξίζουν τον σύντομο χρόνο και την προσπάθεια που θα χρειαστεί για την εγγραφή της επιχείρησής σας.

Υπάρχουν πολύ λίγες ευκαιρίες για να αυξήσετε την παρουσία σας στο μάρκετινγκ δωρεάν και αυτού του είδους η βελτίωση είναι μια φανταστική ευκαιρία.

Δείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε με 100 ή 1000 νέους τοπικούς επισκέπτες, κατατάσσοντας υψηλότερα σε τοπικά ερωτήματα αναζήτησης για τις πιο κρίσιμες λέξεις-κλειδιά σας; Οι κριτικές είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να το πετύχετε αυτό.

Όταν κάποιος ψάχνει για „juvederm κοντά μου“ και επιστρέφεται το τοπικό πακέτο τριών αποτελεσμάτων. 9/10 φορές μία από τις τρεις κορυφαίες θέσεις με μια κριτική με τη λέξη-κλειδί που αναφέρεται σε αυτήν.

Επομένως, εάν θέλετε να κατατάσσεστε καλά με την πάροδο του χρόνου, χρειάζεστε κριτικές και πρέπει να περιέχουν αυτές τις κρίσιμες λέξεις-κλειδιά.

online κριτικές τοπικό seo

3. Οι πελάτες ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ την ηλεκτρονική κριτική

Ξέρω ότι το έχουμε ήδη αντιμετωπίσει, αλλά ο κύριος λόγος που οι διαδικτυακές κριτικές έχουν σημασία το 2022 είναι επειδή οι πελάτες δεν μπορούν να τις χορτάσουν.

Είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες απόφασης όταν κάνουν μια αγορά στο διαδίκτυο ή επισκέπτονται μια βιτρίνα.

εμπιστευτείτε το διαδικτυακό μάρκετινγκ κριτικών

Το 92% των καταναλωτών διαβάζει και χρησιμοποιεί διαδικτυακές κριτικές όταν αναζητά μια τοπική επιχείρηση. Αυτό είναι εκπληκτικό – 9 στους 10 ανθρώπους.

Η Google κατανοεί αυτό το γεγονός και έτσι έχει θέσει σημαντική προτεραιότητα στο να καταστήσει τις κριτικές ένα μπροστινό και κεντρικό σημείο εστίασης της εμπειρίας αναζήτησής της.

Όταν κάνετε μια τοπική αναζήτηση για σχεδόν οτιδήποτε, πολλά από τα κορυφαία αποτελέσματα είναι κατάλογοι με κριτικές και βαθμολογία στον πυρήνα τους, όπως το Yelp.

τοπικές διαδικτυακές κριτικές SEO

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει επιπλέον έμφαση στους ιστότοπους αναθεώρησης που σχετίζονται με εξειδικευμένες θέσεις. Για παράδειγμα, ως πάροχος ιατρικών υπηρεσιών, οι ασθενείς συρρέουν στο Healthgrades και στο Vitals για να βρουν τοπικούς γιατρούς.

Εάν αναζητήσετε έναν συγκεκριμένο πάροχο με όνομα ή ειδικότητα, οι πιθανότητες είναι ότι το Healthgrades θα κατατάσσεται στην πρώτη σελίδα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς τους εξειδικευμένους ιστότοπους.

Όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την προβολή και την αξιοπιστία, αλλά οι εξειδικευμένοι ιστότοποι μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη δραματική βελτίωση της συνολικής κατάταξης του ιστότοπού σας.

Τυλίγοντας

Οι διαδικτυακές κριτικές τόσο στον ιστότοπό σας όσο και σε ιστότοπους τρίτων, όπως η Google και το Facebook, έχουν γίνει βασικός άξονας της στρατηγικής ιατρικού μάρκετινγκ που έχετε.

Από το τοπικό SEO μέχρι την οικοδόμηση αξιοπιστίας, το γεγονός είναι ότι το 70+% των ασθενών στρέφονται σε διαδικτυακές κριτικές πριν από κάθε κράτηση ραντεβού.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, οι κριτικές είναι εδώ για να μείνουν επειδή η Google μίλησε.

Ωστόσο, η παρουσία στο διαδίκτυο έχει περισσότερα από αυτά που έχουν να πουν οι πελάτες σας για εσάς, μην ξεχάσετε να αναπτύξετε μια μοναδική φωνή για την επωνυμία σας.

Το πάθος μας είναι να μοιραζόμαστε την τεχνογνωσία μας στο μάρκετινγκ με επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης σε όλη τη χώρα. Όπως πάντα, στείλτε μας μια γραμμή αν θέλετε να αυξήσετε τη φήμη σας στο διαδίκτυο ή αν θέλετε απλώς να μιλήσετε για να ψωνίσετε για ιδέες μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης. Χαιρόμαστε πάντα να ακούμε νέα σας και είμαστε ενθουσιασμένοι που ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την ανάπτυξη και την επιτυχία!